Sport

Ndeshje të La Ligas do të ketë çdo ditë duke filluar nga 11 qershori

Ndeshje të La Ligas do të ketë çdo ditë duke filluar nga 11 qershori

Futbolli në Spanjë pritet të rikthehet fuqishëm, ndërsa planifikohet që të ketë ndeshje rregullisht për 32 ditë rresht.

Drejtuesit e La Ligas shpresojnë që stinori të rifillojë me derbin në mes të Real Betisit dhe Sevillas. Kjo ndeshje planifikohet të luhet më 11 qershor, pa shikues në tribuna.