Sport

Liga tjera evropiane vazhdojnë së shpejti

Liga tjera evropiane vazhdojnë së shpejti

Liga tjera të futbollit në Evropë do të bëjnë rikthim të kujdesshëm pas ndërprerjes për shkak të koronavirusit.

Të enjten është bërë e ditur se Premier League do të rifillojë më 17 qershor, por së shpejti do të vazhdojnë kampionatet edhe në Portugali, Danimarkë, Poloni, Serbi, Austri, Kroaci, Ukrainë dhe vende tjera. Ndeshjet do të luhen pa shikues në stadiume.