Sport

Premier League rifillon më 17 qershor

Premier League rifillon më 17 qershor

Premire League e Anglisë në futboll do të rifillojë më 17 qershor.

BBC ka njoftuar se ndeshjet e para do të jenë Aston Villa – Sheffield United dhe Manchester City – Arsenal.