Sport

Katër raste të reja me COVID-19 në Premier League

Katër raste të reja me COVID-19 në Premier League

Premier League e Anglisë ka konfirmuar për katër raste të reja me COVID-19 në tri klube. Këto raste janë zbuluar në raundin e tretë të testimeve më 25 maj dhe 26, ku 1008 persona u testuan.

“Lojtarët dhe anëtarët e stafit që kanë dal pozitiv do të vetizolohen për shtatë ditë”, është njoftuar nga Premier League.