Sport

Lojtarët e Premier Leagues përballen me 25 për qind më tepër rrezik nga lëndimet

Foto: Reuters
 

Lojtarët e Premier Leagues së Anglisë do të jenë 25 për qind më tepër të rrezikuar nga lëndimet kur të rifillojë futbolli. Kjo për shkak të orarit të ngarkuar dhe po ashtu pushimit të gjatë, shkruan BBC.

Shefi ekzekutiv i Premier Leagues, Richard Masters, është i bindur se mund të rifillohet në qershor. Do të duhet po ashtu të gjendet hapësirë për FA Cupin para se të fillojë stinori 2020-21 në fund të gushtit apo shtator.