Sport

Pronarët e Udineses dhe Watfordit të kujdesshëm në lidhje me rifillimin e garave

 

Pas afro 35 vjet pronësi të klubit - më shumë se kushdo tjetër në Serie A - Gianpaolo Pozzo i Udineses po mbështetet në përvojën e tij me dekada për t'u përballur me krizën e sjellë nga pandemia e koronavirusit.

Ndoshta kjo është arsyeja pse ai preferon të jetë më i kujdesshëm se shumica e bashkëmoshatarëve të tij që janë të etur për të rifilluar sezonin - dhe të ardhurat e kontratës televizive të Ligës italiane - sa më shpejt që të jetë e mundur. Pozzo, i cili javën e ardhshme mbush 79 vjet, është më se i bindur se ligës i duhet një muaj i plotë stërvitje para se të rifillojnë ndeshjet. Kjo do të thotë se ai mendon se qëllimi i ligës për të rifilluar fundjavën e 13-14 qershorit është "i pamundur", pa prodhuar një seri të lëndimeve të lojtarëve.