Sport

Legjenda e gjimnastikës, Biles, shtyn pensionimin edhe për një vit për të garuar në Tokio

Foto: Reuters
 

Legjenda e gjimnastikës, Simone Biles, ka pranuar se ishte në dyshime nëse mund të stërvisë edhe për një vit pas shtyrjes së Lojërave Olimpike.

Mirëpo, Biles është e vendosur të vazhdojë deri në vitin 2021 dhe të marrë pjesë në Lojërat Olimpike të Tokios. Amerikanja 23-vjeçare, ishte paraparë të pensionohej këtë verë pas Lojërave Olimpike në Tokio. Por, Lojërat Olimpike u shtynë për një vit shkaku i pandemisë COVID-19.