Sport

Mayweather: Do të bëhem një prej trajnerëve më të mirë në botë

 

Boksieri i njohur, Floyd Mayweather ka thënë se do të bëhet “një prej trajnerëve më të mirë në botë” dhe se do të shkoj hapave të axhës së tij të ndjerë.

Ish-trajneri Roger Mayweather ka vdekur më 17 mars në moshën 58-vjeçare, pas shumë viteve me probleme shëndetësore.