Sport

Napoli mund të bëhet shtëpi e lojtarëve të rritur në Kosovë

Napoli mund të bëhet shtëpi e lojtarëve të rritur në Kosovë

Kapiteni i Përfaqësueses së Kosovës, Amir Rrahmani, gjatë verës do t’i bashkohet skuadrës së Napolit. 

Rrahmani i zhvilluar si futbollist në Kosovë, te skuadra e Kosovës së Prishtinës, Ramiz Sadiku dhe Drenicës, nënshkroi kontratë afatgjatë me Napolin në janar të këtij viti.