Sport

Liverpooli kërkon falje dhe tërheq vendimin për pushim të përkohshëm të punëtorëve

Liverpooli kërkon falje dhe tërheq vendimin për pushim të përkohshëm të punëtorëve

Liverpooli ka tërhequr vendimin për të pushuar përkohësisht një pjesë të punëtorëve dhe u ka kërkuar falje tifozëve.

Të shtunën klubi i madh i futbollit njoftoi se do të aplikojë për skemën qeveritare për mbajtje të punës, që mundësohet nga taksapaguesit. Ai vendim shkaktoi reagime të shumta.