Sport

Alaj: Punimet në “Adem Jashari” nuk kanë nisur për shkak të koronavirusit

Alaj: Punimet në “Adem Jashari” nuk kanë nisur për shkak të koronavirusit
 

Punimet për rinovimin e stadiumit “Adem Jashari” në Mitrovicë pritet të fillojnë pasi të kalohet situata me koronavirusin.

Kështu të paktën thotë Ibër Alaj, drejtor i Departamentit të Sportit të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Alaj ka theksuar se punimet nuk kanë filluar vetëm për shkak të pandemisë së koronavirusit e jo për ndonjë arsye tjetër, raporton Koha.net.