Sport

FIFA mund të lëvizë limitin e moshës për Lojërat Olimpike

FIFA mund të lëvizë limitin e moshës për Lojërat Olimpike

FIFA mund të ngritë limitin e moshës për turneun e futbollit të Lojërave Olimpike.

Lojërat Olimpike “Tokio 2020” janë shtyrë për një vit dhe FIFA mund të përgjigjet duke shtyrë limitin e moshës nga 23 në 24.