Sport

Evropiani i fshatrave malore

Evropiani i fshatrave malore

Është ëndërr e të gjithëve që të qëndrojnë në fushë, krah për krah me shokët e ekipit në një turne të madh futbolli derisa intonohet himni kombëtar me logon e vendit që e përfaqësojnë të ngjitur në fanellë.

Një gjë e tillë mund të mos ndodhë për lojtarët si Harry Kane, Raheem Sterling dhe ekipin e tyre që të luajnë në qershor në Evropian, por një ekip i Anglisë ende shpreson të luajë në një turne në Evropë këtë verë nëse koronavirusi largohet deri në muajin gusht. Megjithatë, ky nuk është ekipi i zakonshëm i Anglisë, transmeton KOHA.