Sport

Sadiku nuk e ka parë familjen me javë

Foto: FBOXK
 

Boksieria kosovare Donjeta Sadiku, së bashku me tre boksierë, dy trajnerë dhe një zyrtarë të Federatës së Boksit, ka 12-të ditë janë të izoluar në Qendrën e Studentëve në Prishtinë.

Në një intervistë për “Sportin Total” të KTV-së, Sadiku ka treguar për kohën e kaluar në konvikte si dhe ka folur edhe për familjen, të cilën nuk e ka parë që një muaj e gjysmë.