Sport

Sporti Total me intervista të veçanta për situatën e pandemisë

Sporti Total me intervista të veçanta për situatën e pandemisë

Në një situatë të jashtëzakonshme në vend dhe në botë, Sporti Total sjell edicionin e veçantë dhe të jashtëzakonshëm nga sporti vendor.

Të gjitha aktivitetet sportive janë pezulluar jo vetëm në vend por edhe në botë, përveç në Bjellorusi, atje ku po vazhdon të mbahet kampionati i rregullt i futbollit, e madje me shikues.