Sport

Llullaku, pjesë e ligës së vetme që po vazhdon garat në kohën e pandemisë

Llullaku, pjesë e ligës së vetme që po vazhdon garat në kohën e pandemisë

Përhapja e pandemisë së koronavirusit ka bërë që në mbarë botën të ndalohen aktivitetet sportive. Dhe, në kohën kur po bëhen thirrje për izolim në tërë botën shkaku i koronavirusit, në Bjellorusi po vazhdon jeta normale.

Madje Federata e Futbollit e Bjellorusisë tashmë ka konfirmuar se as që po e mendon pezullimin e kampionatit, ani pse vendi tashmë është prekur nga koronavirusi, me rreth 100 raste.