Sport

“Rrini në shtëpi”, mesazhi i Vedat Muriqit e Atdhe Nuhiut

“Rrini në shtëpi”, mesazhi i Vedat Muriqit e Atdhe Nuhiut
 

“Rrini në shtëpi” është mesazhi që e kanë dhënë edhe sulmuesit e Përfaqësueses së Kosovës në futboll.

Nga shtëpia, gjigantët e sulmit, Vedat Muriqi dhe Atdhe Nuhiu, në kohën e pandemisë kanë bërë thirrje që të gjithë njerëzit të bëjnë kujdes të shtuar derisa të kalojë situata e vështirë nëpër të cilën po kalon e gjithë bota, transmeton KOHA.