Sport

Turneu i telasheve, boksierët shqiptarë janë bllokuar në Londër

Turneu i telasheve, boksierët shqiptarë janë bllokuar në Londër

Në kohën kur të gjitha ngjarjet sportive po anuloheshin për shkak të përhapjes së koronavirusit, në Londër nisi turneu kualifikues olimpik në boks.

Në turneun që filloj më 14 mars, garuan edhe boksierë nga Kosova, Shqipëria si dhe boksieri shqiptar nga Maqedonia e Veriut, Jasin Lama.