Sport

FIFA: Kontratat e lojtarëve dhe trajnerëve do të zgjaten deri në përfundim të stinorit

FIFA: Kontratat e lojtarëve dhe trajnerëve do të zgjaten deri në përfundim të stinorit

Kontratat aktuale të lojtarëve dhe trajnerëve duhet të zgjaten deri në përfundim të stinorit të futbollit në kampionatet përkatëse, është shkruar në një dokument që FIFA ia ka paraqitur Grupit Punues për Krizën e shkaktuar nga koronavirusi.

Dokumenti konfidencial, që është parë nga Reutersi, po ashtu ka rekomanduar që të lejohet ndryshimi i afateve kalimtare sipas datave të stinorëve të rinj dhe i ka bërë thirrje klubeve dhe lojtarëve që të punojnë së bashku për të gjetur një zgjidhje për pagat gjatë periudhës së ndalimit.