Sport

Stinori në Itali mund të vazhdojë deri në gusht

Stinori në Itali mund të vazhdojë deri në gusht
 

Kreu i Federatës së Futbollit të Italisë (FIGC), Gabriele Gravina beson se stinori në Serie A të Italisë mund të përfundohet deri në gusht.

Gjitha sportet në Itali janë pezulluar deri më 3 prill shkaku i koronavirusit. Në të vërtetë për shkak të krizës së shkaktuar nga pandemia janë shtyrë edhe Kampionati Evropian i futbollit dhe Lojërat Olimpike Verore.