Sport

McGregor do të ndihmojë spitalet në Irlandë me pajisje mbrojtëse në vlerë një milion euro

 

Ylli i UFC-së, Conor McGregor ka thënë se do të ndihmojë me pajisje mbrojtëse për spitalet në Irlandë me një shumë një milion euro, shkruan “BBC”, transmeton Koha.net.

Në një shkëmbim privat të mesazheve në Twitter me Ministrin e Financave të Irlandës, Paschal Donohoe, ylli i Arteve Marciale të Përziera (MMA) ka thënë se planifikon të blejë pajisjet sot dhe t’i shpërndajë rreth spitaleve në Dublin.