Sport

Shtyhen ndeshjet e Championsit dhe Ligës së Evropës

Shtyhen ndeshjet e Championsit dhe Ligës së Evropës

Për shkak të koronavirusit, UEFA ka shtyrë të gjitha ndeshjet e parapara për javën e ardhshme.

Këtu përfshihen ndeshjet e 1/8 së Ligës së Kampionëve të parapara për 17 dhe 18 mars, dhe ato të Ligës së Evropës të parapara për 19 mars. Po ashtu janë shtyrë te grupmoshat e reja.