Sport

Kuka apelon: Kosova menjëherë të ndërmarrë masa mbrojtëse nga koronavirusi

Kuka apelon: Kosova menjëherë të ndërmarrë masa mbrojtëse nga koronavirusi
 

Federata Botërore dhe ajo Evropiane e Xhudos, kanë suspenduar të gjitha aktivitetet deri në fillim të muajit maj për shkak të koronavirusit.

Trajneri Driton Kuka, ka apeluar që Kosova të ndërmarr masa të mbrojtjes nga koronavirusi, para se ai të shfaqet, transmeton KOHA.