Sport

FBK-ja shtyn një aktivitet nga frika e koronavirusit

FBK-ja shtyn një aktivitet nga frika e koronavirusit
 

Në fillim të këtij muaji Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) pati njoftuar për organizimin e një aktiviteti që do të mbahej këtë vikend në Prishtinë.

Por frika nga përhapja e koronavirusit ka detyruar FBK-në, që në koordinim me FIBA Evropën të marrin vendim për shtyrjen e turneut për zhvillimin e grumposhtave (U14 dhe U15) në të dyja konkurrencat për në një kohë të pacaktuar. Në këtë turne, që do të mbahej nga 13 deri në 16 mars dhe në kuadër të FIBA Evropës, pjesëmarrëse krahas Kosovës si nikoqire ishin edhe Turqia, Bullgaria, Maqedonia e Rumania.