Sport

UEFA thotë se vendimi për anulim të ndeshjeve u takon shteteve

UEFA thotë se vendimi për anulim të ndeshjeve u takon shteteve
 

Shtëpia evropiane e futbollit, UEFA, ka thënë se vendimet për anulimin eventual të ndeshjeve, përfshirë edhe ato të plejofit për “Euro 2020”, për shkak të koronavirusit, do të merren nga qeveritë dhe autoritetet shëndetësore.

Komiteti Ekzekutiv i UEFA-s u takua të hënën, por vetëm pak minuta diskutoj rreth çështjes së përhapjes së koronavirusit, që ka bërë të anulohen shumë ngjarje sportive në gjithë botën.