Sport

Edhe këtë stinor kampioni pritet të përcaktohet në xhirot e fundit

 

Titulli i kampionit në dy edicionet e kaluara ku Drita dhe Feronikeli dolën kampionë, u përcaktua në ndeshjet e fundit të sezonit.

E kështu parashihet të ndodhë edhe këtë vit, ku në garë aktualisht janë katër skuadrat e para, Ballkani, Drita, Gjilani dhe Prishtina.