Sport

Kosova pret të shkojë me shtatë norma e pesë ftesa në Tokio

Foto: Ilustrim
 

Kosova aktualisht e ka të garantuar pjesëmarrjen me nëntë sportistë në Lojërat Olimpike “Tokio 2020”.

Gjashtë prej tyre janë me normë olimpike, pesë nga xhudoja dhe një nga mundja, derisa me ftesë të garantuara i ka dy, një nga sporti i notit dhe një nga atletika.