Sport

Organizatorët e “Tokio 2020” po i rezistojnë koronavirusit

Organizatorët e “Tokio 2020” po i rezistojnë koronavirusit

Organizatorët e lojërave olimpike “Tokio 2020” nuk kanë plane të anulojnë ngjarjen e madhe, me gjithë përhapjen e koronavirusit në Azi. 

Virusi deri më tash ka shkaktuar vdekjen e mbi 1.350 personave dhe ka infektuar mbi 60 mijë sish në mbarë botën, ku shumica e rasteve janë raportuar në Kinë. “Unë dua sërish ta them qartë se anulimi apo shtyrja e lojërave olimpike ‘Tokio 2020’ nuk është shqyrtuar”, ka thënë presidenti i “Tokio 2020”, Yoshiro Mori në konferencën për media të enjten, shkruan sot Koha Ditore.