Sport

“Dardanët” që shquhen për besnikëri ndaj klubeve

“Dardanët” që shquhen për besnikëri ndaj klubeve
 

Sulmuesi Atdhe Nuhiu dhe mbrojtësi i majtë, Leart Paqarada, “luftojnë” për minuta te përfaqësuesja e Kosovës në futboll. Kjo, megjithatë, nuk është e përbashkëta e vetme e tyre. Të dy shquhen për qëndrim të gjatë në klubet aktuale, si fare pak lojtarë të përfaqësueses së Kosovës.

Më 25 korrik të vitit 2013, shtatlarti Nuhiu kaloi nga Rapidi i Vjenës te Sheffield Wednesday në kategorinë e dytë angleze. Kishte kaluar në klubin anglez si lojtar i lirë. Fillimisht, kishte firmosur për tre vjet, por ka qëndruar shumë më gjatë.