Sport

FFK-ja me seminar për futbollistët e rinj kundër kurdisjeve të ndeshjeve

Futbollistë nga shkollat e ndryshme të futbollit nga regjioni i Prishtinës, u mblodhën për të dëgjuar ligjëratë kundër një dukurie mjaft të shprehur në futboll.

Të shtunën, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë dhe të Sporteve në Prishtinë, të rinjtë e shkollave të futbollit, u njoftuan me parandalimin e përpjekjeve manipuluese që mund të ndodhin në futboll, e që synim e kanë përfitimin e parave nëpërmjet kurdisjeve, transmeton KTV.