Sport

Zemërimi që Zlatan Ibrahimoviqi ia bëri qytetit ku është rritur

 


“Ne jemi të zemëruar pasi ai beson se mund të bëjë çfarë të dojë dhe prapë të jetë i pëlqyer. Ai nuk e kupton se si është të jesh një tifoz i vërtetë”.

Simon Bengtson është një nga shumë tifozët e Malmos që nuk është i gatshëm ta falë Zlatan Ibrahimoviqin.