Sport

Rexhbeçaj arrin marrëveshje për t’u huazuar te Kolni

 

Mesfushori kosovar i Wolfsburgut, Elvis Rexhbeçaj, ka arritur marrëveshje për kalim te Kolni në formë huazimi.

Vetë Kolni ka njoftuar se pret që të dielën lojtari të kryejë testet mjekësore dhe që ai të nënshkruajë marrëveshjen për huazim për 18 muaj nga Wolfsburgu.