Sport

Zyrtare: Dardan Berisha në Pejë

Zyrtare: Dardan Berisha në Pejë
 

Dardan Berisha është rikthyer në klubin e Pejës, kanë bërë të ditur nga ky klub.

Berisha ka nënshkruar kontratë me KB Pejën për sezonin aktual si dhe për sezonin 2020/21.