Sport

2019-a, viti i ngritjes së Kosovës në futboll

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Viti 2019 ishte atraktiv, emocionues dhe i suksesshëm për Kombëtaren e Kosovës në futboll, e cila i tejkaloi pritshmëritë dhe pati edhe ngritje në ranglistën e FIFA-s.

“Dardanët”, për herë të parë morën pjesë në kualifikimet për Kampionatin Evropian të futbollit, të cilat u zhvilluan nga muaji marsi deri në nëntor.