Sport

Shqipëria do të luajë ndeshje miqësore me Slloveninë më 30 mars të 2020-s

Shqipëria do të luajë ndeshje miqësore me Slloveninë më 30 mars të 2020-s
 

Kombëtarja e Shqipërisë në futboll, do ta luajë një ndeshje miqësore me Slloveninë, ka bërë të ditur Federata e futbollit shqiptar.

Me marrëveshje të të dyja palëve, përballja miqësore do të zhvillohet më 30 mars 2020 në stadiumin e Udineses në Itali dhe do të nisë në orën 20:45.