Sport

Skitarët Kokaj e Shala përfaqësojnë Kosovën në LOD për të Rinj “Llozana 2020”

 

Drin Kokaj dhe Era Shala janë dy sportistët e vetëm që do ta përfaqësojnë Kosovën në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj, “Llozana 2020”, të cilat mbahen prej 9 - 22 janar 2020 në Zvicër, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Të dy janë pritur nga drejtuesit e KOK-ut, presidenti Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj. Të pranishëm ishin edhe kryetari i Federatës Skitare të Kosovës, Milaim Kelmendi, njëherësh nënpresident i KOK-ut, si dhe trajnerët: Feim Kollçaku e Bujar Turjaka.