Sport

“El Clasico” do të shoqërohet me protestën për pavarësi të Katalonjës

“El Clasico” do të shoqërohet me protestën për pavarësi të Katalonjës
 

Përballja e Barcelonës me Real Madridin më 18 dhjetor është në rrezik sërish, shkaku i protestave pro-pavarësisë së Katalonjës.

Një grup i quajtur “Tsunami Democratic” ka më tepër se 18 mijë përkrahës dhe i ka thirrur ata të takohen në katër lokacione të ndryshme afër stadiumit “Camp Nou” para derbit të njohur si “El Clasico”. Protestuesit planifikojnë të mblidhen katër orë para përballjes dhe kanë bërë thirrje në rrjetet sociale për këtë.