Sport

Haaland së pari synon ta eliminojë Liverpoolin e më pas të transferohet te Manchester Unitedi

Haaland së pari synon ta eliminojë Liverpoolin e më pas të transferohet te Manchester Unitedi

Synimi i tij më i madh kishte qenë të luante më tepër ndeshje me përfaqësuese të Norvegjisë sesa babai i ti, Alf-Inge, dhe të fitonte Premier Leaguen me Leeds Unitedin. Njëra nga ambiciet mund të jetë më e arritshme se tjetra.

Erling Haaland është 19-vjeçar dhe ka dy ndeshje me Përfaqësuesen A të Norvegjisë tashmë. I duhen edhe 33 ndeshje për të kaluar shifrën e ndeshjeve që pati babai i tij.