Sport

FIFA e UEFA shpejt mësojnë “anën e errët” të futbollit kosovar

Foto: Koha
 

Presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino, është i shqetësuar. Ai i UEFA-s, Aleksander Çeferin, kërkon kujdes. Udhëheqësit e dy organizatave më të fuqishme të futbollit janë njoftuar së fundi për “luftën” në Federatën e Futbollit të Kosovës dhe dyshimet për përfshirje të politikës në të.

Kështu, pas lajmeve të mira për suksesin e Përfaqësueses së Kosovës në futboll dhe për pritjen shembullore të tifozëve dhe lojtarëve të Anglisë, në Federatën Ndërkombëtare dhe në Konfederatën Evropiane të Futbollit kanë nisur të shkojnë informatat për “anën e errët” të futbollit kosovar, shkruan sot “Koha Ditore”.