Sport

Klubi i tyre u zhduk, por ata vazhdojnë të shkojnë në punë

Klubi i tyre u zhduk, por ata vazhdojnë të shkojnë në punë
 

Bury, dhjetor (NYT) – Michael Curtis ende shkon në “Gigg Lane” çdo ditë, nga e hëna deri të premten. Ai arrin në orën 7:30 të mëngjesit, si zakonisht, bën një ecje të shkurtër deri te vendi i shenjtë, një vend me shalle të skuadrave të ndryshme, flamuj e fanella nga ditët kur Bury Football Club po luftonte për jetën e vet, shkruan sot Koha Ditore.

Gjysmë ore më vonë, të tjerët fillojnë të vijnë. Nëna e tij, Joan, është atje në orën 8:00, në klubin e futbollit ku babai i tij kishte luajtur dhe ku kishte punuar edhe ajo për gati gjysmë shekulli. Motra e Michaelit, Lynne Kent, vjen në shumicën e ditëve, po ashtu.