Sport

Sokoli tregon se ku dështoi Kosova për t’u kualifikuar në Euro 2020

Sokoli tregon se ku dështoi Kosova për t’u kualifikuar në Euro 2020

Trajneri i mirënjohur kosovar, Bylbyl Sokoli në Interaktiv të KTV-së ka thënë se dy humbjet e fundit të Kosovës nuk ishin vendimtare për mos kualifikimin në Euro 2020.

Sipas tij Kosova ka lëshuar një rast shumë të mirë për t’u kualifikuar në Evropian, e kjo për shkak të barazimeve me Malin e Zi dhe Bullgarinë.