Sport

Kombëtarja angleze, lojtarët e tifozët - të mahnitur e falënderues me mikpritjen kosovare

 

Anglezët janë mirëpritur në Kosovë si askund tjetër.

Përderisa në Mal të Zi e Bullgari u pritën me thirrje raciste për lojtarët me ngjyrë, në Kosovë, mijëra tifozë në stadiumin “Fadil Vokrri” kanë mbajtur flamuj anglezë dhe kanë kënduar himnin “God Save the Queen”.