Sport

Bejsbolli dhe “Tokio 2020” po e ndihmojnë Fukushiman ta marrë veten pas katastrofës

Bejsbolli dhe “Tokio 2020” po e ndihmojnë Fukushiman ta marrë veten pas katastrofës

Zotëri Kumagami ulet këmbëkryq në dyshemenë e tij me tatami dhe merr disa fotografi për t’i shikuar me pasion të madh që të ringjallin kujtimet.

Është një fotografi e një veture me ngjyrë argjendi, pastaj një tjetër e një mbledhjeje familjare dhe një ku shihet një kopsht i mbuluar nga bora. Pastaj ka fotografi të tjera ku shihen dritaret e shtëpive të mbuluara me pëlhura të kaltra, me dysheme druri të lakuar, korridore me tavanin e mbuluar me pluhur dhe grumbuj qesesh në afërsi të disa kazanëve.