Sport

Vendësit e Pejës përfitojnë nga kriza e skuadrës

 

Arian Qallaku e ka shfrytëzuar maksimalisht hapësirën që iu ofrua te skuadra e Pejës në pjesën e dytë të edicionit, e sidomos pas largimit të lojtarëve të huaj.

Qallaku ishte prej bartësve të lojës së Pejës në muajt e fundit dhe me paraqitjet që bëri ka siguruar ftesë nga përfaqësuesja e Kosovës në basketboll, shkruan sot Koha Ditore.