Sport

Cech kalon në hokej mbi akull

 

Ish-portieri i Chelseat dhe Arsenalit, Petr Cech, ka kaluar në lojën mbi akull, duke u bërë portier në ekipin Guildford Phoenix në hokejin mbi akull.

Çeku, fans i madh i këtij sporti, ka nisur të merret me hokej qysh pas pensionimit nga futbolli.