Sport

Shqipërisë i lëndohen dy sulmuesit para ndeshjes ndaj Kosovës

Shqipërisë i lëndohen dy sulmuesit para ndeshjes ndaj Kosovës
 

Shqipëria U21 dhe Kosova U21 priten të luajnë ndeshjen e parë zyrtare “vëllazërore” me 15 tetor në “Elbasan Arena”.

Tashmë, Alban Bushi, selektori i Shqipërisë ka publikuar ditë më parë listën e të ftuarve për këtë takim.