Sport

FFK kërkon reagim urgjent nga FIFA e UEFA ndaj organizimit të ndeshjeve të garave të Serbisë në Kosovë

FFK kërkon reagim urgjent nga FIFA e UEFA ndaj organizimit të ndeshjeve të garave të Serbisë në Kosovë

Federata e Futbollit të Kosovës ka kërkuar nga FIFA e UEFA që të reagojnë urgjentisht ndaj Federatës së Futbollit të Serbisë që dëshiron organizimin e ndeshjeve garuese në kuadër të Kupës së Serbisë, në Zveçan, në mes të klubit ilegal Trepça nga Mitrovica e Veriut dhe Crvena Zvezdës nga Beogradi.

Në një reagim të FFK-së, thuhet se FIFA e UEFA nuk duhet të lejojnë shkeljen e statuteve dhe duhet të parandalojnë “ndonjë skenar të destabilizimit të gjendjes në veri të vendit tonë”.