Sport

Më 17 tetor Franca pritet të gjobitet me 100 mijë euro për skandalin me Himnin e Shqipërisë

Më 17 tetor Franca pritet të gjobitet me 100 mijë euro për skandalin me Himnin e Shqipërisë

Gazeta franceze “L’Equipe” shkruan se incidenti me himnin kombëtar të Shqipërisë, në ndeshjen Francë-Shqipëri, nuk është pritur mirë nga UEFA, dhe është hapur një procedim disiplinor.

Media franceze raporton se dënimi do të bëhet publik më datën 17 tetor, teksa Franca pritet të dënohet me 100 mijë euro nga UEFA, ndërkohë që nuk është çudi që të ketë një pezullim të fushës.