Sport

“Sky Sports” ua prezanton anglezëve Kosovën si “Brazilin e Ballkanit”

“Sky Sports” ua prezanton anglezëve Kosovën si “Brazilin e Ballkanit”

Mediumi prestigjioz britanik, “Sky Sports”, ua ka prezantuar lexuesve të vet sot Kosovën në futboll, pak orë para përballjes mes Anglisë e Dardanëve në rrugën për Evropianin 2020.

Teksa e ka cilësuar si “Brazili i Ballkanit”, “Sky Sports” ka renditur pikat kyçe që duhet të njohin anglezët për Kosovën si shtet dhe kombëtare e futbollit.