Sport

Tinejxherja e NASCAR është e kënaqur të ecë me hapa të ngadalshëm

Tinejxherja e NASCAR është e kënaqur të ecë me hapa të ngadalshëm

Hailie Deegan nuk dinte si të vepronte. Ajo kishte ardhur në botën e "stock-car racing", gara me vetura në një shteg në formë ovale, nga bota e vështirë e garave në ambiente jashtë rrugës.

Në ato gara të njohura si "off-road" garuesit përplaseshin në njëri-tjetrin dhe më pas largoheshin nga shtegu e qeshnin për këtë.